Paste cu sos de branza si ciuperci

de Valclaudia in Paste, 11 Dec 2014 | 2207 vizualizari

 

o combinatie care mie imi place tare mult...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciuperci
  • 1 morcov potrivit
  • 1 ardei bulgaresc
  • 1 ceapa potrivita
  • 5 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 100 ml lapte
  • 150 gr.branza cu mucegai albastru / gorgonzola
  • 50 gr. cascaval ras
  • 300 gr.paste fainoase / melcisori
  • marar verde proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de branza si ciuperci:

Curatam si spalam legumele.


Morcovul se trece pe razatoarea cu ochiuri mari, ceapa se taie cubulete, coditele ciupercilor se toaca marunt.


Sotam toate aceste legume in 2 linguri de ulei timp de 5-7 minute la foc potrivit.


Adaugam laptele rece, branza si cascavalul ras.


Lasam sa fiarba sosul la foc mic pana capata consistenta dorita.


Asezonam cu sare, piper si marar verde.


Fierbem pastele in apa cu sare, urmand instructiunile de pe ambalaj.


Dupa ce au fiert le trecem scurt sub jet de apa rece si le lasam la scurs.


Palariutele ciupercilor le prajim pe ambele fete in tigaie in 3 linguri de ulei. Le condimentam cu sare si piper dupa gust.


Servim pastele cu sos fierbinte de branza si ciuperci.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

deyutzky 1

11.12.2014, 20:47

buuune

iri_iri 1

11.12.2014, 22:32

place

reisnaor_2006 1

13.12.2014, 23:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne si foi proaspete