Paste cu sos de branza si ciuperci

de Valclaudia in Paste, 11 Dec 2014 | 2065 vizualizari

 

o combinatie care mie imi place tare mult...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciuperci
  • 1 morcov potrivit
  • 1 ardei bulgaresc
  • 1 ceapa potrivita
  • 5 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 100 ml lapte
  • 150 gr.branza cu mucegai albastru / gorgonzola
  • 50 gr. cascaval ras
  • 300 gr.paste fainoase / melcisori
  • marar verde proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de branza si ciuperci:

Curatam si spalam legumele.


Morcovul se trece pe razatoarea cu ochiuri mari, ceapa se taie cubulete, coditele ciupercilor se toaca marunt.


Sotam toate aceste legume in 2 linguri de ulei timp de 5-7 minute la foc potrivit.


Adaugam laptele rece, branza si cascavalul ras.


Lasam sa fiarba sosul la foc mic pana capata consistenta dorita.


Asezonam cu sare, piper si marar verde.


Fierbem pastele in apa cu sare, urmand instructiunile de pe ambalaj.


Dupa ce au fiert le trecem scurt sub jet de apa rece si le lasam la scurs.


Palariutele ciupercilor le prajim pe ambele fete in tigaie in 3 linguri de ulei. Le condimentam cu sare si piper dupa gust.


Servim pastele cu sos fierbinte de branza si ciuperci.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

deyutzky 1

11.12.2014, 20:47

buuune

iri_iri 1

11.12.2014, 22:32

place

reisnaor_2006 1

13.12.2014, 23:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu sunca , ciuperci si smantana