Paste cu sos aromat de rosii si friptura de vitel

de Nadyne in Paste, 10 Noi 2016 | 680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste
  • 6-8 bucati carne de vitel pentru friptura
  • 500-600 ml suc grosut de rosii sau o cutie de rosii cubulete
  • busuioc
  • cimbru
  • oregano
  • cativa catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos aromat de rosii si friptura de vitel:

Spalam bucatile de carne, le condimentam cu sare, piper si cimbru. Le asezam intr-o tava in care am pus cateva linguri cu ulei, turnam 200 ml apa si introducem in cuptorul preincalzit.


Stropim din cand in cand friptura cu sosul format, mai completam cu apa calda daca este cazul. Lasam la cuptor pana este frumos rumenita si bine patrunsa.


Pastele se fierb in apa cu putina sare si 2 linguri ulei masline, conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert, se pun in strecuratoare si se trec prin jet de apa rece, apoi se lasa la scurs.


Calim cateii de usturoi in 2 linguri cu ulei, la foc mic, pana se auresc putin, adaugam sucul de rosii sau cubuletele de rosii si condimentele si dam cateva clocote bune. Potrivim gustul de sare si piper si mai lasam putin pe foc. Zdrobim usturoiul cu furculita sau il indepartam de tot din sos, cum doreste fiecare. Daca folosim cuburi de rosii in suc le pasam dupa fierbere.


Servim pastele cu sos aromat, alaturi de friptura gustoasa de vitel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos aromat de rosii si friptura de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

11.11.2016, 21:27

Bun preparat, bun!

merisor 1

11.11.2016, 21:46

Ce fain arata!

Gherca Daniela 1

13.11.2016, 16:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu resturi de friptura