Paste cu sos cu carne de vita

de marcela1979 in Paste, 4 Feb 2014 | 2066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 4 cepe rosii
  • 2 ardei grasi rosii
  • 500 gr pulpa de vita
  • 100 ml bulion de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
  • sare,piper
  • 3 linguri ulei
  • 100 ml vin rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos cu carne de vita:

Se curata ceapa si ardeiul gras,se toaca marunt.Carnea de vita se taie cuburi.Intr-o tigaie se pune uleiul la incins ,se adauga ceapa tocata si ardeiul gras tocat si se caleste un pic.Se adauga carnea si se pune apa cat sa acopere si se fierbe inabusit.Cand carnea este fiarta se adauga bulionul,pasta de ardei,sare si piper dupa gust.Se adauga vinul si se lasa sa mai fiarba putin pana se evapora vinul.


Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj.Cand sunt fierte se strecoara si se adauga in tigaia cu sos.Se amesteca si servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

_Alina_ 1

05.02.2014, 07:57

MotanLaOale 1

05.02.2014, 08:54

Sim0na 1

06.02.2014, 11:24

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si sos alb