Concurs “Salata celebra”: Salata cu sunca si oua

de Bucataras in Salate, 2 Mai 2009 | 4647 vizualizari

 

“Am sa va prezint si eu salata mea preferata, pe care o prepar foarte des. :)”, spune Daniela.

 

INGREDIENTE

  • - 2 bucati salata verde (creata sau normala)
  • - 3 legaturi de ridichi
  • - 2 legaturi ceapa verde
  • - 2-3 castraveti
  • - 3-4 rosii (pentru un aspect mai interesant puteti folosi rosii cherry - galbene si rosii)
  • - cateva feliute de branza de vaci sau branza Feta
  • - 100 gr masline verzi
  • - 3-4 felii de sunca de Praga
  • - 2 oua fierte
  • Pentru dressing:
  • - ulei de masline
  • - zeama de la o lamaie
  • - sare
  • - piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Concurs “Salata celebra”: Salata cu sunca si oua:

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau se rupe in bucati, dupa preferinte. Eu prefer sa o toc. Ridichiile, ceapa, castravetii si rosiile se taie si ele, dar in feliute subtiri. Toate acestea se pun intr-un bol, iar peste ele se adauga branza de vaci, taiata in cubulete, sunca de Praga, la fel taiata in cubulete si maslinele verzi. Cele 2 oua se fierb tare si se folosesc pentru decor, sau se pot pune si in salata.

Toate ingredientele se amesteca bine si apoi se adauga dressingul, facut din ulei de masline, amestecat cu zeama de la o lamaie si condimentat dupa gust, cu sare si piper. Se serveste imediat. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Concurs “Salata celebra”: Salata cu sunca si oua" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:04

babi5 1

15.12.2014, 20:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata calda de cartofi cu ton