Conopida cu ciuperci si smantana

de ianculubita in Mancaruri de legume, 14 Noi 2013 | 7768 vizualizari

 

Pentru ca e sezonul,va recomand o gustoasa mancare cu conopida.

 

INGREDIENTE

  • o conopida mica
  • 500g ciuperci
  • 300ml smantana lichida
  • 2linguri ulei
  • 1ceapa mica
  • 1cana cu lapte
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu ciuperci si smantana:

Conopida buchetele,le oparim 5min in apa cu sare,le scoatem si le lasam sa se scurga;in cratita cu ulei incins punem ceapa la calit,adaugam conopida,dupa cateva minute ciupercile feliate,amestecam sa nu se lipeasca iar dupa ce a scazut apa din ele,adaugam 1cana cu lapte,1cana cu apa putina sare si lasam sa fiarba 20-30min;dupa acest timp,mai potrivim de gust,adaugam smantana,lasam cateva minute pe foc sa se ingroase sosul apoi servim.

 

TIPS-URI

1

laptele este optional la fiert,eu pun mereu,mai ales cand gatesc ciuperci,pentru ca intareste culoarea alba a preparatului

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (11)

adry88 1

14.11.2013, 13:11

tare buna

bianca92 1

14.11.2013, 15:47

interesant si sanatos. O sa incerc si eu

ianculubita 1

15.11.2013, 09:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu Spanac