Musaca din vinete ( varianta mea)

de ionela2682 in Mancaruri de legume, 5 Oct 2010 | 9912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 vinete de dimensiuni potrivite,
  • 1/2 kg carne tocata amestec,
  • 3 oua,
  • 2-3 lg smantana,
  • cascaval,
  • sare si piper,
  • 1 rosie,
  • 1 ceapa,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca din vinete ( varianta mea):

Vinetele se curata de coaja ( optional,cine vrea le poate lasa cu coaja) se feliaza si se prajesc in ulei pe ambele parti

-ceapa se taie marunt si se caleste si ea in 2-3 lg de ulei iar cand a devenit sticloasa se adauga carnea tocata si rosia taiata cubulete ,se tine pe foc pana scade amestecand din cand in cand

-intr-o cratita se presara pesmet si se insira frumos feliile de vinete peste care se adauga 1/2 din cantitatea de carne in care dupa ce am oprit focul se adauga 1 ou crud si se omogenizeaza ,sarem si piperam,

-se continua cu un alt strat de vinete, carne iar ultimul strat trebuie sa fie de vinete

-se adauge deasupra 2 oua batute cu smantana si se da la cuptor pana se rumeneste frumos,dupa care in ultimele minute se adauga cascavalul si se mai tine in cuptor pana se topeste acesta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca din vinete ( varianta mea)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura Sfintiilor Constantin si Elena

ieri la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute