Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Vinetele se curata de coaja ( optional,cine vrea le poate lasa cu coaja) se feliaza si se prajesc in ulei pe ambele parti
-ceapa se taie marunt si se caleste si ea in 2-3 lg de ulei iar cand a devenit sticloasa se adauga carnea tocata si rosia taiata cubulete ,se tine pe foc pana scade amestecand din cand in cand
-intr-o cratita se presara pesmet si se insira frumos feliile de vinete peste care se adauga 1/2 din cantitatea de carne in care dupa ce am oprit focul se adauga 1 ou crud si se omogenizeaza ,sarem si piperam,
-se continua cu un alt strat de vinete, carne iar ultimul strat trebuie sa fie de vinete
-se adauge deasupra 2 oua batute cu smantana si se da la cuptor pana se rumeneste frumos,dupa care in ultimele minute se adauga cascavalul si se mai tine in cuptor pana se topeste acesta.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola