Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 7 Sep 2019 | 483 vizualizari

 

  Am avut un cas de oaie - de acela adevarat, cu gaurele perfect regulamentare . Daca ai ingrediente de calitate ,produsul final va fi un succes .
 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 300 gr cas oaie proaspat
  • 100 gr rosii deshidratate in ulei de masline
  • 100 gr jambon
  • 100 gr ceapa rosie tocata marunt
  • 2 linguri ulei
  • 1 mana rucola proaspata din gradina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar:


  1. Ciupercile se curata de codite si de pelite .

  2. Ciupercile se ung sau se pulverizeaza cu ulei de masline cu ajutorul unei pensule . Daca nu aveti o pensula la indemana mototoliti un servetel de bucatarie ce il impregnati cu ulei .

  3. Eu am simplificat operatiunea cu ajutorul unui spray cu ulei .

  4. Ciupercile nu se sareaza .Daca sarati ciupercile , ele se vor inmuia , vor fi umede si vor lasa lichid .

  5. Tocati marunt casul , jambonul si rosiile uscate . Tocati si coditele de ciuperci aflate in stare proaspata .

  6. Toate acestea ,impreuna cu ceapa tocata se distribuie in fiecare palarioara de ciuperca .

  7. Sarati si piparati usor pe deasupra .

  8. Ciupercile se pun pe gratarul fierbinte si se lasa pana casul incepe sa se topeasca .

  9. Serviti ciupercile impreuna cu verdeata si legumele preferate . Noi am mai avut alaturi piept de pui la gratar .


Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Ciupercile se ung cu ulei de masline cu ajutorul unei pensule. Daca nu aveti o pensula la indemana mototoliti un servetel de bucatarie ce il impregnati cu ulei .

2

Ciupercile nu se sareaza .Daca sarati ciupercile , ele se vor inmuia , vor fi umede si vor lasa lichid .

3

Eu am simplificat operatiunea cu ajutorul unui spray cu ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Catalina L 1

08.09.2019, 21:27

buna ideea

Gherca Daniela 1

09.09.2019, 18:00

Rahela Velicu 1

09.09.2019, 23:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu nuci, cremă de unt și cireșe

de Ancutsa 6

ieri la 21:01

Ouă decorate cu servetele

de RODIMUR 7

ieri la 18:19

Desert paine dulce cu scortisoara (Pull-apart bread)

ieri la 12:16

Mancare de mazare cu cartofi noi

de Bunica 7

pe 25.05 la 21:58

Desert mini savarine-reteta rapida

de Bunica 7

pe 25.05 la 21:05

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu branzeturi, la gratar