Conopida cu maioneza de post

de doradina in Mancaruri de post, 4 Aug 2015 | 6674 vizualizari

 

Cum a inceput postul Adormirii Maicii Domnului ma tot gandesc la tot felul de retete de post.
In week-end am facut conopida cu maioneza.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida de marime medie
  • 2 cartofi
  • 2 linguri de mustar
  • 100 ml ulei
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 50 ml apa
  • usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza de post:

Conopida am oparit-o in apa cu putina sare, apoi am lasat-o sa se raceasca.


Pentru maioneza: am fiert cartofii, fara coaja (intregi sau cubulete, nu conteaza) apoi i-am sfaramat cat mai fin.


Am pus doua linguri de mustar, am omogenizat bine si am inceput sa adaug treptat ulei si zeama de la lamaie. Cand e prea tare se adauga putina apa.


Maioneza am dat-o la frigider si m-am ocupat de conopida.


Intr-un castron mai incapator am dat pe razatoarea mare buchetelele de conopida. Apoi se adauga maioneza, sare si piper dupa gust.


A iesit foarte buna, se prepara destul de repede si este deliciosa cu o rosie aromata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

dantes 1

05.08.2015, 08:25

Buna!

-Licurici- 1

05.08.2015, 08:46

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane crocante de post