Conopida cu oua si patrunjel

de Anett in Mancaruri de legume, 2 Dec 2021 | 2758 vizualizari

 

Aceasta este una dintre retetele mele preferate pentru ca este usoara si rapida. Am invatat reteta de la mama mea. 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 3 oua
  • 1 ceapa maruntita
  • 1 legatura mare patrunjel
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper si boia dulce de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu oua si patrunjel:

Spalam conopida si desfacem in buchetele. Fierbem in apa sarata circa 15-20 minute. Cand conopida devine moale, scurgem apa.

Intre timp incem 3 linguri de ulei intr-o tigaie mai mare si adaugam ceapa maruntita. Adaugam conopida fiarta si prajim pentru cateva minute. Asezonam cu sare, piper si boia de ardei.

Adaugam patrunjelul tocat si oule. Amestecam bine si prajim pana oule sunt fiarte.

Servim cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu oua si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu ardei si cascaval