Spanac cu ochiuri

de Zamfira in Mancaruri de legume, 19 Apr 2012 | 6297 vizualizari

 

SPANACUL - o sursa de sanatate si e atat de gustos...hmmmm!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. spanac
  • 400 ml lapte
  • 2-3 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 7-8 catei de usturoi
  • ulei, sare, piper
  • oua pentru ochiuri
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ochiuri:

Curatam spanacul de codite, il spalam foarte bine si-l punem la fiert in apa cu putina sare. Timp de fierbere 15 minute. Spanacul fiert si strecurat il tocam marunt si e gata pregatit pentru a fi gatit.

Calim faina in 3-4 linguri de ulei, adaugam spanacul, laptele, sare, piper. Dupa o fierbere de 3 minute (la foc mediu) adaugam usturoiul tocat si smantana.

Poate fi servita cu ochiuri sau cu cartofi prajiti.

TIPS-URI

1

la fel putem pregati: leurda sau urzicile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu ou ochi