Conopidă cu sos de brânză

de diaconta in Mancaruri de legume, 17 Noi 2012 | 2845 vizualizari

 

Nu sunt mulţi cei ce iubesc conopida,asta pentru că are un gust fad.Eu cred însă că în anumite combinaţii poate fi foarte gustoasă,de aceea am preferat să-i pun un sos cu mai multe feluri de brânză ,nişte cârnăciori picanţi şi s-o condimentez ceva mai mult.

 

INGREDIENTE

  • O conopida (400 gr)
  • 50 gr unt
  • 2 linguri faina
  • 500 ml lapte
  • 200 ml iaurt
  • Telemea,mozzarella,brânza topita
  • Cascaval si parmezan
  • Cârnaciori picanţi
  • Sare,piper,nucşoara
  • Marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă cu sos de brânză:

Conopida am desfacut-o buchetele si am fiert-o în apa cu sare.


Cârnaciori i-am prajit putin.


Untul l-am topit într-o tigaie,am adaugat faina ,am lasat sa se prajeasca putin,apoi am pus laptele si am amestecat continuu.Am fiert sosul pana se îngroasa .Am pus si iaurtul,am condimenteat,apoi am pus si cele trei feluri de branza ,telemeaua razuita,iar mozzarella si branza topita bucatele.


La urma si mararul verde.Mie-mi place mult marar la conopida.


Intr-un vas de ceramica am pus un strat de sos,am asezat conopida si carnaciorii,am acoperit cu sos,am razuit cascaval si parmezan si am pus totul la cuptor pâna s-a rumenit frumos.




Pofta buna !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă cu sos de brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

diaconta 1

20.11.2012, 16:21

Miuta,daca-ti place conopida,s-o faci neaparat

epurasha2bb 1

25.11.2012, 15:01

super! tocmai ce nu stiam ce sa fac cu un conopidoi ce se taraste prin bucatarie! iaca si solutia ! multu'!

diaconta 1

25.11.2012, 18:51

Roberta rapid la cuptor cu dansa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Snitele din pleurotus in fulgi de mei cu sos de rosii si cartofi natur