Conopidă cu sos de brânză

de diaconta in Mancaruri de legume, 17 Noi 2012 | 2717 vizualizari

 

Nu sunt mulţi cei ce iubesc conopida,asta pentru că are un gust fad.Eu cred însă că în anumite combinaţii poate fi foarte gustoasă,de aceea am preferat să-i pun un sos cu mai multe feluri de brânză ,nişte cârnăciori picanţi şi s-o condimentez ceva mai mult.

 

INGREDIENTE

  • O conopida (400 gr)
  • 50 gr unt
  • 2 linguri faina
  • 500 ml lapte
  • 200 ml iaurt
  • Telemea,mozzarella,brânza topita
  • Cascaval si parmezan
  • Cârnaciori picanţi
  • Sare,piper,nucşoara
  • Marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă cu sos de brânză:

Conopida am desfacut-o buchetele si am fiert-o în apa cu sare.


Cârnaciori i-am prajit putin.


Untul l-am topit într-o tigaie,am adaugat faina ,am lasat sa se prajeasca putin,apoi am pus laptele si am amestecat continuu.Am fiert sosul pana se îngroasa .Am pus si iaurtul,am condimenteat,apoi am pus si cele trei feluri de branza ,telemeaua razuita,iar mozzarella si branza topita bucatele.


La urma si mararul verde.Mie-mi place mult marar la conopida.


Intr-un vas de ceramica am pus un strat de sos,am asezat conopida si carnaciorii,am acoperit cu sos,am razuit cascaval si parmezan si am pus totul la cuptor pâna s-a rumenit frumos.




Pofta buna !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă cu sos de brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

diaconta 1

20.11.2012, 16:21

Miuta,daca-ti place conopida,s-o faci neaparat

epurasha2bb 1

25.11.2012, 15:01

super! tocmai ce nu stiam ce sa fac cu un conopidoi ce se taraste prin bucatarie! iaca si solutia ! multu'!

diaconta 1

25.11.2012, 18:51

Roberta rapid la cuptor cu dansa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu Spanac