Conopida impanata cu cascaval, la cuptor

de RODIMUR in Mancaruri de legume, 23 Ian 2019 | 1076 vizualizari

COMENTARII (22)

Merisor 1

23.01.2019, 21:10

Ce frumos s-a gratinat!

Rahela Velicu 1

23.01.2019, 21:27

vasimur 1

23.01.2019, 22:16

RODIMUR 1

23.01.2019, 22:22

Da, e tare frumoasă, Merișor, conopida asta împănată... Mulțumesc frumos!

RODIMUR 1

23.01.2019, 22:22

Mimi,

-Licurici- 1

24.01.2019, 07:40

Ce bine sună!

PopaAngela 1

24.01.2019, 08:09

Adauga comentariu...

-Marius- 1

24.01.2019, 09:25

RODIMUR 1

24.01.2019, 09:41

Mulțumesc frumos, Laura! Mă bucur mult că-ți place...

RODIMUR 1

24.01.2019, 09:41

Angela,

RODIMUR 1

24.01.2019, 09:42

Mulțumesc mult, Marius!

kytz 1

24.01.2019, 13:43

Ce culoare frumoasă are! Și sigur e grozavă la gust!

RODIMUR 1

24.01.2019, 14:13

Da, Kytz, e grozavă...! Atât doar că este delicat de lucrat cu ea, ca să nu-i distrugi inflorescența, în timpul fierberii și a împănării... Îți mulțumesc frumos pentru apreciere!

Panacris 1

24.01.2019, 19:30

RODIMUR 1

24.01.2019, 19:39

Cristina, mulțumesc!

Rocsi 1

24.01.2019, 20:37

RODIMUR 1

24.01.2019, 21:06

Rocsi, mulțumesc!

mihaelar63 1

25.01.2019, 17:07

Ce frumos este gratinata

mihaelar63 1

25.01.2019, 17:09

Rodica incearca sa pui la fiert 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu . Am invatat trucul de la o unguroaica batrana .

RODIMUR 1

25.01.2019, 18:46

Bine, Mihaela, mulțumesc pentru sfat! Așa voi face data viitoare, pentru că eu am încredere în beneficiile bicarbonatului. Cred că bicarbonatul va face conopida mai puțin fragilă, așa cum se întâmplă când țin fructele (căpșunile, în mod special) în apă cu bicarbonat, atunci când fac dulceață și ele devin mai ferme și rămân întregi.

dantes 1

28.01.2019, 09:45

Buna!

RODIMUR 1

28.01.2019, 10:53

Așa este, Dantes... Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor