Conopida in otet

de Dana2010 in Muraturi, 26 Ian 2010 | 4911 vizualizari

 

Este o reteta incercata de mine azi.... va spun cand e gata cum e iesit... :)

 

INGREDIENTE

  •  o conopida de 1 kg
  • piper boabe
  • boabe de mustar
  • zahar
  • sare mare
  • morcov
  • foi de dafin
  • ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida in otet:

Se spala conopida si se desface in buchetele si se pune in apa rece cam 30-40 de minute.


In borcan se aseaza cateva boabe de piper, foi de dafin, ceapa taiata pestisor si morcov dat pe razatoare apoi se aseaza conopida, mai aruncam cateva boabe de piper si mustar in timp ce punem conopida.


Pe foc se pun 4 pahare de apa de 200 ml, 4 linguri de sare mare, 2 linguri de zahar, 7-8 linguri de otet, se fierb si se pun in borcan apa fiarta.


Dupa ce am pus apa in borcane le starngem bine si le intoarcem cu capacul in jos pentru etansare, pana se racesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza