Conopida in otet

de Dana2010 in Muraturi, 26 Ian 2010 | 8120 vizualizari

 

Este o reteta incercata de mine azi.... va spun cand e gata cum e iesit... :)

 

INGREDIENTE

  •  o conopida de 1 kg
  • piper boabe
  • boabe de mustar
  • zahar
  • sare mare
  • morcov
  • foi de dafin
  • ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida in otet:

Se spala conopida si se desface in buchetele si se pune in apa rece cam 30-40 de minute.

In borcan se aseaza cateva boabe de piper, foi de dafin, ceapa taiata pestisor si morcov dat pe razatoare apoi se aseaza conopida, mai aruncam cateva boabe de piper si mustar in timp ce punem conopida.

Pe foc se pun 4 pahare de apa de 200 ml, 4 linguri de sare mare, 2 linguri de zahar, 7-8 linguri de otet, se fierb si se pun in borcan apa fiarta.

Dupa ce am pus apa in borcane le starngem bine si le intoarcem cu capacul in jos pentru etansare, pana se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogonele in otet