Conopida la cuptor

de MOKUSKA in Mancaruri cu carne, 28 Aug 2015 | 1143 vizualizari

 

Reteta mea preferata din conopida :).

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida medie
  • 1/2 kg carne tocata (pui, vita sau porc)
  • 2 cepe mici
  • 1 ardei gras
  • 300 ml smantana grasa
  • sare, piper, boia
  • pesmet
  • 3 oua

unt sau margarina

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor:

Desfacem conopida buchetele, le spalam bine in apa rece. Intre timp punem la fiert apa intr-o oala mare. Dupa ce a dat apa in clocot adaugam sare dupa gust si punem buchetelele la fiert pana intra furculita in ele (nu mai mult!). Le scoatem cu o sita, le presaram cu piper si lasam sa se raceasca.


Ceapa si ardeiul le calim in putin unt, dupa care adaugam si carnea tocata la calit 15 minute. Luam de pe foc, adaugam sare, piper si boia dupa gust, dupa care lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit batem 2 oua cu smantana si amestecam cu carnea calita. Tapetam o tava sau vas yena cu unt si pesmet, asezam conopida fiarta, dupa care turnam deasupra amestecul de carne si presaram cu pesmet din abundenta. Se lasa la cuptor cca 30-40 minute, pana se rumeneste deasupra.

 

TIPS-URI

1

fara pesmet devine mai zemoasa mancarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Andreea Caroline 1

28.08.2015, 17:12

MOKUSKA 1

28.08.2015, 18:16

Multumesc dragilor

Panacris 1

28.08.2015, 20:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de conopida cu pui si smantana