Conopidă pane

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2011 | 5676 vizualizari

 

Este super extra gustoasa, merita sa o incercati!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida (a mea a avut 1 kg),
  • 3 oua,
  • 200 gr faina,
  • 1 plic de mix pt pane,
  • sare,
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă pane:

Conopida am desfacut-o in buchetele si am spalat-o.

Am pus-o intr-o oala cu apa clocotita si sare sa fiarba timp de 5 minute, apoi am scos-o intr-o strecuratoare.

Am batut bine cele 3 oua cu un praf de sare. Am pregatit 2 farfurii, una cu faina si alta cu mix pt pane.

Am dat fiecare buchetel de conopida prin faina, ou si pane si l-am pus in ulei incins la prajit. Am intors pe fiecare parte sa se prajeasca uniform.

Am scos conopida pane pe servetele sa se absoarba grasimea in surplus.

Am servit cu mujdei de usturoi cu smantana si/ sau ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Dana_Retetegg 1

06.12.2011, 11:35

multumesc mult tuturor

gaby_gabytza 1

06.12.2011, 16:32

buuuun

Dana_Retetegg 1

06.12.2011, 22:49

merci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti