Conopida pane de post

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 24 Mar 2012 | 18986 vizualizari

 

Merge garnitura sau ca atare, este delicioasa si usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivita
  • 100 gr pesmet
  • 100 gr magrarina
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia iute sau dulce
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane de post:

- se curata conopida, se taie buchetele mici si se pune la fiert in apa cu sare 10-15 min dupa care se scurge si se lasa putin deoparte sa pregatim paneul


- se amesteca intr-un vas pesmetul cu putina sare, piper, busuioc si se toarna intr-o punga in care se pun pe rand buchetele de conopida si se scutura bine punga pt a se aseza frumos pesmetul pe conopida. Se repeta operatia pana terminam buchetelele de conopida


- se aseaza conopida intr-un vas termorezistent uns cu margarina, iar deasupra se pun din loc in loc bucati mici de margarina si se pudreaza foarte putin cu boia pt aspect


- se da la cuptorul incins in prealabil la 180c pt 30 min


- se scoate si se serveste ca atare sau ca garnitura



Pofta mare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Georgiana78 1

27.03.2012, 16:05

Diana, multumesc!

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 21:21

imi place tare mult conopida

Georgiana78 1

09.04.2012, 22:32

Sa sti ca preparata asa este delicioasa...!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Salata de Boeuf (post)