Conopidă rumenită la cuptor

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 19 Noi 2013 | 4436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopidă mare de aprox 1 kg
  • sare
  • 1 linguriță măghiran uscat
  • 1 lingură oțet balsamic
  • 3 +1 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri muștar iute cu boabe.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă rumenită la cuptor:

Încălzim cuptorul la 200 grade C. Conopida se taie în bucățele mici. Tapetăm o tavă cu hârtie pergament. Aranjăm bucățelele de conopidă în tavă. Într-un castron amestecăm muștarul cu uleiul de măsline și oțetul balsamic. Presărăm sarea și măghiranul uscat pe conopidă, apoi stropim cu amestecul de ulei cu muștar. Agităm ușor pentru a se răspândi sosul pe toată conopida. Se dă la cuptor pentru 40-50 minute, până conopida se rumenește ușor.  Se stropește cu o lingură ulei de măsline înainte de servire.

Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă rumenită la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de conopida cu iaurt grecesc