Cookies cu cafea

de Retete_Haplea in Dulciuri, 16 Apr 2015 | 753 vizualizari

 

După patru-cinci fursecuri,
Haplea este titirez
Mai Duracell ca iepuraşul
Şi… nici nu devine-obez!

 

INGREDIENTE

1 ou,

1 espresso (50 ml),

200 g unt la temperatura camerei,

300 g faina,

150 g zahar,

1 plic praf de copt,

100 g nuca macinata

Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cookies cu cafea:

Mixam untul, presaram si zaharul pana obtinem consistenta unei creme.

Adaugam oul intreg si mixam.

Presaram nuca macinata si, treptat, faina. Incorporam usor cu o paleta de silicon.

Turnam espresso si incorporam pana obtinem un aluat mai dens.

Lasam coca la frigider 2 ore. Din coca rece forma cookies de forma unor bile. Intr-un bol amestecam 3 linguri de ness cu 3 linguri de zahar. Presaram acest amestec deasupra bilutelor de aluat.

Le asezam in tava (cu distanta intre ele, pentru ca acestea crescsi se latesc) tapetata cu hartia de copt .

Bagam la cuptorul incins la 180 grade pentru 15 – 20 minute (pana se rumenesc).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cookies cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

16.04.2015, 15:31

Rocsi 1

16.04.2015, 19:35

Foarte buni!

tarasmariana 1

16.04.2015, 20:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz