Copac aperitive - din primul salariu

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2010 | 5184 vizualizari

 

Din primul salariu luat de aici, mi-am achizitionat acest copac si am promis ca fac poze si vi-l arat si voua, nu mi-au iesit pozele bine, dar va dati voi seama ce vr sa spuna copacul asta :P

 

INGREDIENTE

  • 2-3 feliute de branza
  • 2-3 feliute de salam sasec ( am avut eu)
  • 1 castravete
  • 0 ridiche
  • masline
  • cateva feliute de ardei
  • o felie de paine
  • icre
  • 2 felii rulada din omleta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copac aperitive - din primul salariu:

Pt inceput asamblam copacul, taiem branza, salamul, castravetele, ridichia cubulete, felia de paine o taiem in 4, punem icre pe ea si incepem sa ornam Copacul :)


La baza am pus rulada din omleta, painea cu icre si ardeiul, iar restul prin copac ;))

 

TIPS-URI

1

se poate orna si in varianta dulce, cu fructe sau de ce nu cu chestii micute cum ar fi jeleuri ( pt cei mici), iar la baza covrigei, salatinii, etc.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Copac aperitive - din primul salariu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

18.05.2010, 10:43

da nadina, tocmai de aia nu am mai postat pt ca mai am cateva retete, dar as vr si eu sa fie ceva frumos, nu stiu deocamdata mai mai gandesc

vanilla 1

29.06.2010, 13:46

cat ti-a trebuit sa iti aduni salariul???
bine mai arata!!!!

Dana Cristea - pusikmea 1

29.06.2010, 13:54

vanilla in fiecare saptamana acumulezi galbeni cu care poti cumpara ustensile din camara bucatarasului de aici" target="_blank">http://www.bucataras.ro/camara/ si citeste si aici http://www.bucataras.ro/content/169/regulament-camara-bucatarasilor.html
nu mai stiu exact in cat timp am facut galbenii pentru copac, insa depinde si de cat de activa esti pe site, asta insemnand, atat prin postare de retete, cat si prin activitatea pe forum, comentarii, dar citeste ce ti-am dat si o sa intelegi mai bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Frittata (omleta cu legume)