Copacel aperitiv

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2013 | 3170 vizualizari

 

Un aperitiv dragut si de efect!!

 

INGREDIENTE

  • pentru fiecare copacel avem nevoie de":
  • 1 rosie
  • masline
  • bucatele de crenvusti
  • scobitori
  • miez de lapte Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copacel aperitiv:

-se spala bine rosia

-crenvustiul se taie in bicatele de cca 1 1,5 cm

-se inteapa pe o scobitoare o bucatica de crenvusti iar in capatul fiecareia adaugam cate o bucata Miez de lapte

-se introduc in rosia spalata si uscata

-maslinele se inteapa si ele in cate o scobitoare si se introduc in rosie alaturi de celelalte

Daca ti-a placut reteta noastra "Copacel aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sidy 1

03.05.2013, 07:22

Ai uitat de Miezul de Lapte la ingrediente ! Bun, bunut

gaby_duceag 1

03.05.2013, 07:38

multumim Sidy de atentionare
l-am adaugat eu

babi5 1

10.05.2013, 18:09

Ingenios aperitiv

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Platou rece aperitiv