Copanele de pui la cuptor

de Catalina L in Pui, 16 Iul 2020 | 4659 vizualizari

 

Daca aveti copănele de calitate nu ezitati sa le faceti la cuptor. 
Copiilor le va place foarte mult si nu numai lor.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/06/copanele-de-pui-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui bio
  • 1 ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • 4 linguri de sos soia
  • sare, piper
  • boia de ardei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui la cuptor:

Curatati si tocati ceapa si usturoiul.

Spalati carnea si puneti-o pe o hartie de copt in centru.

Puneti hartia intr-un vas pentru cuptor.

Puneti sare, piper peste carne , ceapa si usturoiul si varsati peste ea uleiul si sosul soia.

Inchideti carnea in hartie.

Dati la cuptorul incalzit la160°C timp de 45 minute.

Deschideti apoi cu atentie.

Intoarceti carnea, puneti boia de ardei si puneti din nou la cuptor fara sa inchideti hartia timp de inca 15 minute.

Serviti dupa dorinta cu salata, cartofi, orez si varsati peste ea sosul lasat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor