Varza a la Bucuresti

de gabielle88 in Pui, 1 Oct 2009 | 3620 vizualizari

Varza a la Bucuresti

 

Reteta este incercata de mine fiind o combinatie de varza a la cluj si tocanita de legume

 

INGREDIENTE

  • 1kg de varza murata
  • o cana de orez
  • o ceapa mare
  • 1 morcov 
  • 1 ardei
  • 2 rosii potrivite 
  • carne de pui dezosata
  • marar
  • usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • mult suflet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Bucuresti:

Se prajeste carnea de pui dezosata impreuna cu ceapa si cu ardeiul, se pune apa sa se inabuse, dupa care se adauga varza si morcovul dat pe razatoare si se pune la fiser acoperit cu capacul. Cand varza s-a inmuiat se adauga rosiile oregano, sarea, piperul (neaparat alb), mararul si foile de dafin se mai fierbe cateva minute dupa cares e introduce la cuptor pana se rumeneste.Se poate servi cu succes impreuna cu paine prajita si branza. POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

VARZA TREBUIE SCURSA DE ZEAMA INAINTE DE A FI PUSA LA FIERT PENTRU A NU FI PREA SARATA

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Bucuresti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Cris2711 1

25.08.2012, 23:25

Bunica 1

08.11.2012, 07:58

La multi ani!

- Andreea - 1

25.08.2013, 00:12

La muli ani!!!

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui cu sos de mustar