Varza a la Bucuresti

de gabielle88 in Pui, 1 Oct 2009 | 1799 vizualizari

 

Reteta este incercata de mine fiind o combinatie de varza a la cluj si tocanita de legume

 

INGREDIENTE

  • 1kg de varza murata
  • o cana de orez
  • o ceapa mare
  • 1 morcov 
  • 1 ardei
  • 2 rosii potrivite 
  • carne de pui dezosata
  • marar
  • usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • mult suflet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Bucuresti:

Se prajeste carnea de pui dezosata impreuna cu ceapa si cu ardeiul, se pune apa sa se inabuse, dupa care se adauga varza si morcovul dat pe razatoare si se pune la fiser acoperit cu capacul. Cand varza s-a inmuiat se adauga rosiile oregano, sarea, piperul (neaparat alb), mararul si foile de dafin se mai fierbe cateva minute dupa cares e introduce la cuptor pana se rumeneste.Se poate servi cu succes impreuna cu paine prajita si branza. POFTA BUNA!

 

TIPS-URI

1

VARZA TREBUIE SCURSA DE ZEAMA INAINTE DE A FI PUSA LA FIERT PENTRU A NU FI PREA SARATA

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Bucuresti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Cris2711 1

25.08.2012, 23:25

Bunica 1

08.11.2012, 07:58

La multi ani!

Andreea Caroline 1

25.08.2013, 00:12

La muli ani!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinte cu branza dulce
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

RETETA RECOMANDATA
Turta cu carne si ciuperci