Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval

de Angelina_Elena in Pui, 29 Feb 2012 | 2422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi fierti
  • 1 piept de pui
  • 150 g cascaval
  • 100 g smantana
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • putin unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval:

Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste in putin ulei.Se condimenteaza cu sare si piper.Cartofii se curata de coaja si se taie felii subtiri.Se bat ouale cu smantana si putina sare.Ungem un vas(de lut/yena)cu putin unt,punem 1-2 straturi de cartofi,pieptul de pui,jumatate din compozitia de ou cu smantana si presaram o parte din cascavalul ras.Acoperim cu 1-2 straturi de cartofi,turnam ce ne-a mai ramas din compozitie de ou cu smantana.Presaram deasupra cativa fulgi de unt si dam la cuptor pana se rumeneste usor deasupra(20-30 de minute).Dupa ce s-a rumenit scoatem din cuptor si presaram cascavalul ramas.Punem vasul inapoi la cuptor si lasam pana se topeste cascavalul.


Mancarica se serveste calda,cu smantana sau ketchup!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Angelina_Elena 1

05.03.2012, 18:57

Retetegg

Ella Carla 1

12.03.2012, 20:39

imi plac si cartofi si pieptul de pui,trebuie neaparat sa incerc reteta ta

Angelina_Elena 1

12.03.2012, 22:20

Carla,te astept cu impresi dupa ce faci

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos alb de piper si garnitura de ciupercute din cartofi