Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval

de Angelina_Elena in Pui, 29 Feb 2012 | 2692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi fierti
  • 1 piept de pui
  • 150 g cascaval
  • 100 g smantana
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • putin unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval:

Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste in putin ulei.Se condimenteaza cu sare si piper.Cartofii se curata de coaja si se taie felii subtiri.Se bat ouale cu smantana si putina sare.Ungem un vas(de lut/yena)cu putin unt,punem 1-2 straturi de cartofi,pieptul de pui,jumatate din compozitia de ou cu smantana si presaram o parte din cascavalul ras.Acoperim cu 1-2 straturi de cartofi,turnam ce ne-a mai ramas din compozitie de ou cu smantana.Presaram deasupra cativa fulgi de unt si dam la cuptor pana se rumeneste usor deasupra(20-30 de minute).Dupa ce s-a rumenit scoatem din cuptor si presaram cascavalul ramas.Punem vasul inapoi la cuptor si lasam pana se topeste cascavalul.


Mancarica se serveste calda,cu smantana sau ketchup!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Angelina_Elena 1

05.03.2012, 18:57

Retetegg

Ella Carla 1

12.03.2012, 20:39

imi plac si cartofi si pieptul de pui,trebuie neaparat sa incerc reteta ta

Angelina_Elena 1

12.03.2012, 22:20

Carla,te astept cu impresi dupa ce faci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de rosii si piure cu ciuperci