Pui umplut cu leurda

de Oana in Pui, 10 Apr 2011 | 2589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg
  • o legatura de leurda
  • cateva fire de ceapa si usturoi verde
  • condimente pentru pui (o lingura de ulei, sare, piper, usturoi granulat, menta uscata, cimbru)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu leurda:

Puiul se curata, se spala, se sterge cu un prosop de hartie, se unge cu ulei si se condimenteaza.


Puiul se va coace in vasul roman, asa ca se umple vasul cu apa si se lasa 20 de minute la inmuiat.


Se pune puiul in vasul roman, se toaca ceapa si usturoiul verde si se presara deasupra. Puiul se umple cu leurda spalata. Se aseaza capacul vasului roman si se pune in cuptor aproximativ o ora, la foc potrivit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

11.04.2011, 12:02

Bunica 1

19.04.2011, 18:11

Da ce rumenit este !

mena29 1

10.06.2011, 08:30


Arata minunat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cozonac  varianta ''N''
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui gratinate cu broccoli