Copănele de pui umplute cu ciuperci, în sos de smântână

de gaby_duceag in Pui, 14 Feb 2012 | 4191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 copănele de pui dezosate
  • 3 linguri ulei măsline
  • 2 linguri sos de soia
  • sare
  • piper
  • 200 gr ciuperci
  • o ceapă
  • o lingură unt pentru călit ceapa + o lingură pentru copănele
  • 2 buc. brânză topită
  • un ou
  • 200 gr smântână
  • 50 gr caşcaval
  • o linguriţă usturoi pudră
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copănele de pui umplute cu ciuperci, în sos de smântână:

Dacă nu avem copănelele gata dezosate (eu nu le-am avut) trecem la dezosarea lor. Pentru a vă ajuta, las un link în care puteţi urmari imagini cu dezosarea pulpelor de pui. http://www.reteteculinare.ro/video/dezosarea_pulpelor_de_pui/



Într-o cratiţă topim o lingură de unt. Ceapa o curăţăm şi o tocăm mărunt şi o călim în untul topit timp de 2-3 minute. Adăugăm ciupercile tocate şi mai călim 3 minute. Asezonam gustul cu sare şi piper, adăugam brănza topită, omogenizăm şi oprim focul. Batem uşor oul si-l adăugăm în compoziţie. Cănd s-a răcorit uşor luăm cu o lingurită din amestec şi umplem copanelele. Le stropim cu uleiul amestecat cu sosul de soia, presărăm puţin piper şi le aşezăm într-un vas termorezistent. Punem câteva cubuleţe de unt deasupra şi dăm vasul în cuptorul preîncălzit, la foc iute timp de 40 de minute.


Într-un castronel amestecăm smântâna cu pudra de usturoi , puţină sare şi caşcavalul tăiat cubuleţe. Scoatem vasul de la cuptor, turnăm deasupra amestecul şi mai lăsăm 10-15 minute.


Servim cald. Noi am servit cu cartofi copţi cu rozmarin, usturoi şi maioneză.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copănele de pui umplute cu ciuperci, în sos de smântână" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Bya Ralu 1

20.02.2012, 20:02

arata minunat

Oana 1

21.02.2012, 10:06

Delicios!

irena 1

22.02.2012, 19:16

Delicios !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu sunca si feta