Copanele in sos usor picant

de Andra_Constantinescu in Pui, 29 Aug 2015 | 3578 vizualizari

 

Desi n-am multe sa va povestesc la reteta, va spun ca sunt foarte bune copanelele in acest sos.

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele;
  • sare;
  • o lingura ulei;
  • doua linguri pasta de tomate;
  • 100 ml vin alb;
  • 200 ml apa;
  • o lingurita boia de ardei dulce;
  • oregano uscat;
  • maghiran uscat;
  • busuioc uscat;
  • 1/2 lingurita zahar;
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele in sos usor picant:

Se curata copanelele, se spala, se dau cu sare si se pun la prajit intr-o tigaie unsa cu ulei.

Dupa ce s-au rumenit se adauga pasta de tomate, vinul, apa, boiaua de ardei dulce si ierburile aromatice, se amesteca si se lasa la fiert, acoperite cu un capac, pana cand se leaga sosul. Spre final se adauga zaharul si piperul.

Sunt foarte bune servite cu piure de cartofi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele in sos usor picant" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crispy Strips