Cordon bleu

de ralu_ca in Pui, 2 Mar 2013 | 6132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti pui dezosati
  • 4 felii sunca presata
  • 4 felii cascaval
  • 2 oua
  • 3-4 lg faina
  • 3-4 lg pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Taiem pieptul in 2 si obtinem 4 bucati, dupa care fiecare jumatate se cresteaza la mijloc pe lungime. Se dau cu sare si piper, apoi in fiecare "buzunar" introducem o felie de sunca si una de cascaval. Se impacheteaza bine fiecare bucata, dar daca e nevoie ne putem folosi de cateva scobitori. Bucatile pregatite se dau prin faina, apoi prin ouale pe care le-am batut cu putina sare si piper, iar la final se dau prin pesmet. Intr-o cratita se incinge uleiul si prajim bucatile pe o parte, iar dupa ce s-au rumenit se intorc si se lasa pana se rumenesc bine.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cratita in care se prajesc bucatile ar fi bine sa-i puneti capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu-reteta video