Cordon bleu

de Ela68 in Pui, 25 Apr 2013 | 3976 vizualizari

 

Nu mi-am imaginat ca acest fel de mancare se face atat de rapid, ca daca stiam l-as fi incercat mai demult. Preferam ca din piept de pui sa fac snitele sau fasii de pui trase la tigaie cu diverse arome si sos de soia. Singurul lucru mai dificil la Cordon bleu mi se pare taierea pieptului foarte subtire, lucru de care nu m-am ocupat eu, aici se merge pe fineturi, se stie cine-i masterchef . Restul, merge ca pe roate.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 4 felii cascaval
  • 4 felii sunca
  • 2 oua
  • pesmet pentru prajit
  • piper Szechuan sau piper negru
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Se taie pe lungime 4 fasii de pui, cat se poate de subtire.


Pentru asamblare se presara sare si piper peste fasia de pui, punand alternativ cate o felie de sunca si una de cascaval . Cred ca mi-ar fi placut cu mai mult cascaval, data viitoare voi incerca cu portie dubla.


Acoperim si fixam cu scobitori, astfel incat sa nu se desfaca. Se tavaleste fiecare pachetel prin pesmet si ou, apoi iarasi prin pesmet.


Se pun la prajit cand uleiul este incins, la foc mic spre mediu, pentru a se patrunde bine carnea. Noua ne place o crusta mai groasa, iar pentru acest lucru, am tavalit pachetelele de doua ori prin pesmet si de asemenea mai crocante, fapt pentru care le-am tinut mai mult la prajit. Se scot pe servet pentru a se scurge grasimea, se inlatura scobitorile si se servesc calde .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

25.04.2013, 22:49

Este rapid dar foarte bun

diaconta 1

26.04.2013, 09:28

foarte mult imi place

RuxyRux 1

26.04.2013, 09:40

Mmmm..grozav!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu de pui