Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
am facut o reteta foarte rapida,mai putin costisitoare si pe moment
taiem feliile de sunca sau parizar foarte subtiri,eu le-am luat gata taiate,cascavalul il taiem in fasii cam cat degetul de groase si le punem in centrul feliei de sunca si rulam ca pe o sarmaluta ,
dam acest rulou prin faina (sunca sau parizerul daca e proaspat este putin umed si se prinde faina imediat de el)
dupa care o dam prin ou si pesmet
le punem la prajit cam 2-3 min ,se prajesc foarte repede de aceea trebuie mai intai sa le facem pe toate si dupa, le prajim altfel riscam sa le ardem,
eu le-am facut si o garnitura de cartofi noi taiati cubulete si cu ketchup
pofta buna!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult