Cordon bleu cu cartofi la cuptor

de merisor in Mancaruri cu carne, 17 Iul 2012 | 3510 vizualizari

 

Asta mi-au comandat baietii pentru cina si m-am executat!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui(1/2Kg)
  • 2 oua
  • pesmet
  • mustar
  • putin lapte dulce(1 lingura)
  • putina faina
  • felii de cascaval afumat de la DELACO
  • felii de kaizer afumat
  • 6 cartofi
  • delikat
  • unt
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu cartofi la cuptor:

Am feliat pieptul de pui si l-am batut putin cu batatorul de snitele.


La mijlocul fiecarei felii de piept de pui am pus o felie de cascaval si una de kaizer si am impaturit.


Din oua, mustar, lapte, putin delikat si faina am facut o compozitie groasa ca la clatite. Am trecut rulourile intai prin faina, apoi prin compozitia cu ou si la sfarsit prin pesmet si le-am prajit in ulei.


Carofii curatati si spalati i-am taiat in patru si i-am pus in tava unsa cu unt. Am presarat delikat si i-am dat la cuptor pentru 35-40 minute.


Cand i-am scos am presarat cascaval ras.


Am servit cu castraveti murati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Sim0na 1

18.07.2012, 20:29

Perfect ptr cina!! Stiu baietii ce stiu

merisor 1

18.07.2012, 20:33

babi5 1

10.06.2013, 23:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu