Cordon bleu cu cascaval si ciuperci

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2015 | 5814 vizualizari

 

Prin cele 27 de scoli oficiale de pe intreg Globul, „Cordon Bleu” este un reper culinar de prestigiu. Din pacate in bucataria romaneasca se face inca confuzia si in loc de „cordon bleu” se spune ”gordon bleu”.

 

INGREDIENTE

  • 0.500 g cotlet de porc fara os
  • 300 g cascaval
  • 400 g de ciuperci
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu cascaval si ciuperci:

Taiati carnea felii si asezati fiecare bucata intr-o folie de plastic pe care o veti bate pana cand va ajunge la grosimea dorita, se condimenteaza. Se pune pe ambele fete ale carnii cate o felie de cascaval si ciuperci si se prinde cu o scobitoare.

Fiecare bucata o trecem prin faina si prin ouale batute cu sare si piper.Incingem uleiul intr-o tigaie. Se prajeste pe ambele fete.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

putem adauga orice umplutura dorim

2

se serveste alaturi de cartofi si salata.

3

putem trece feliile de carne si prin pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu ciuperci