Cordon bleu cu cascaval si ciuperci

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2015 | 5908 vizualizari

 

Prin cele 27 de scoli oficiale de pe intreg Globul, „Cordon Bleu” este un reper culinar de prestigiu. Din pacate in bucataria romaneasca se face inca confuzia si in loc de „cordon bleu” se spune ”gordon bleu”.

 

INGREDIENTE

  • 0.500 g cotlet de porc fara os
  • 300 g cascaval
  • 400 g de ciuperci
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu cascaval si ciuperci:

Taiati carnea felii si asezati fiecare bucata intr-o folie de plastic pe care o veti bate pana cand va ajunge la grosimea dorita, se condimenteaza. Se pune pe ambele fete ale carnii cate o felie de cascaval si ciuperci si se prinde cu o scobitoare.

Fiecare bucata o trecem prin faina si prin ouale batute cu sare si piper.Incingem uleiul intr-o tigaie. Se prajeste pe ambele fete.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

putem adauga orice umplutura dorim

2

se serveste alaturi de cartofi si salata.

3

putem trece feliile de carne si prin pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de curcan