Ghiveci cu legume si piept de pui

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 4 Feb 2012 | 10305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 5-6 cartofi
  • 1 dovlecel mai mare
  • 2-3 morcovi
  • 1 bucata pastarnac
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1/2 lamaie
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper macinat
  • marar uscat
  • marar verde
  • rosmarin uscat
  • ulei de masline 1
  • pahar cu vin alb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu legume si piept de pui:

Mai inati ne ocupam de carne........dezosam pieptul de pui,indepartam pielea iar apoi fiecare piept de pui il taiem in doua .Crestam carnea din loc in loc si o condimentam cu sare , piper si marar uscat.Stropim totul cu putin ulei de masline si dam la rece cat timp ne ocupam de legume.Deci urmeaza legumele........cartofii,dovlecelul,pastarnacul,morcovul se spala,se curata si se taie rondele. Intr-o tava se aseaza toate legumele amestecate. Mai adaugam usturoiul intreg si rondele de lamaie.Stropim totul cu ulei de masline,condimentam cu sare,piper si rosmarin uscat.Deasupra asezam bucatile de carne si turnam vinul si o cana cu apa.Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 50-60 min dupa care indepartam folia ,diluam in putina apa pasta de tomate si o adaugam in tava.Dam iarasi la cuptor si mai lasam circa 15-20 min.Se scoate tava din cuptor,asezonam cu marar verde si servim cald,acompaniat de mamaliguta.Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu legume si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

DIANA B 1

05.02.2012, 15:29

Bunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

jolygina 1

05.02.2012, 20:09

delicios

babi5 1

22.10.2013, 16:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Nasi Goreng sau reteta indoneziana de orez calit cu carne, legume si oua