Frigarui din carne de porc si pui, cu legume

de Sim0na in Mancaruri cu carne, 6 Feb 2012 | 2727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr marinat carne pui:
  • condiment ptr carne de pui,
  • busuioc frunze verzi tocate,
  • rozmarin uscat,
  • patrunjel uscat,
  • sare,
  • delikat,
  • piper,
  • ulei de masline,
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • ptr marinat carne porc:
  • condiment ptr carne porc,
  • cimbru uscat,
  • patrunjel uscat,
  • sare,
  • delikat,
  • piper,
  • ulei de masline,
  • zeama de la o jumatate de lamaie,
  • 2 catei usturoi pisati
  • ptr frigarui:
  • rosii cherry
  • ciuperci micute
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 cepe mici
  • betisoare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din carne de porc si pui, cu legume:

Am format frigaruile alternand legumele cu bucatile de carne. Eu am facut frigarui separate din carne de pui si porc.


Am servit frigaruile alaturi de orez cu legume.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din carne de porc si pui, cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

08.02.2012, 01:14

Bine ai venit
Vesele frigaruile tale

Cris2711 1

08.02.2012, 11:44

Bine ai venoit,fantastica reteta

Sim0na 1

08.02.2012, 19:57

Mihaela, multumesc! Te pup
Cris, multumesc! Pupici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui cu ciuperci