Frigarui din carne de porc si pui, cu legume

de Sim0na in Mancaruri cu carne, 6 Feb 2012 | 2767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr marinat carne pui:
  • condiment ptr carne de pui,
  • busuioc frunze verzi tocate,
  • rozmarin uscat,
  • patrunjel uscat,
  • sare,
  • delikat,
  • piper,
  • ulei de masline,
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • ptr marinat carne porc:
  • condiment ptr carne porc,
  • cimbru uscat,
  • patrunjel uscat,
  • sare,
  • delikat,
  • piper,
  • ulei de masline,
  • zeama de la o jumatate de lamaie,
  • 2 catei usturoi pisati
  • ptr frigarui:
  • rosii cherry
  • ciuperci micute
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 cepe mici
  • betisoare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din carne de porc si pui, cu legume:

Am format frigaruile alternand legumele cu bucatile de carne. Eu am facut frigarui separate din carne de pui si porc.


Am servit frigaruile alaturi de orez cu legume.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din carne de porc si pui, cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

08.02.2012, 01:14

Bine ai venit
Vesele frigaruile tale

Cris2711 1

08.02.2012, 11:44

Bine ai venoit,fantastica reteta

Sim0na 1

08.02.2012, 19:57

Mihaela, multumesc! Te pup
Cris, multumesc! Pupici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Souvlaki de pui (sau de porc)