Cordon bleu cu legume sotate

de Sim0na in Pui, 30 Mar 2012 | 2836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 felii sunca presata
  • cca 50 g cascaval
  • faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • legume congelate: morcov, mazare, fasole verde
  • 3 catei usturoi
  • 2 fire usturoi verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu legume sotate:

Pieptul de pui l-am impartit in 4 bucati, pe care le-am batut bine cu ciocanul ptr snitele. Le-am sarat si piperat si am lasat la rece ptr 1 ora. Cand carnea s-a condimentat, pe fiecare bucata de piept am pus o felie de sunca presata si un dreptunghi de cascaval. Am rulat bine. Fiecare rulou l-am dat prin faina, apoi prin ou si la urma prin pesmet. Am pus rulourile la prajit in ulei incins, la foc mic.


Legumele le-am fiert in apa cu sare pentru cateva minute, apoi le-am scurs si le-am sotat in putin ulei de masline in care am pus 3 catei de usturoi.


Am servit rulourile impreuna cu legumele, peste care am taiat rondele 2 tije de usturoi verde, si cu castravete murat.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu legume sotate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Sim0na 1

02.04.2012, 18:58

Multumesc deyutzky, jolygina!

aalliinnaa07 1

02.04.2012, 23:53

ce bine arata

Sim0na 1

03.04.2012, 21:59

Alina, multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu