Cordon bleu pe pat de orez si zacusca de dovlecel

de Merisor in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2012 | 3783 vizualizari

 

Azi am gatit din congelator si din camara, ceva rapid si destul de bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi de cordon bleu(congelate)
  • 300 g orez
  • 50g unt
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • piper
  • delikat
  • zacusca de dovlecel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu pe pat de orez si zacusca de dovlecel:

Am pus ulei la incins si am prajit cordonul bleu(nedezghetat) pe ambele parti la foc potrivit.

Am pus orezul la fiert cu 2 parti de apa, foi de dafin si putin delikat, am condimentat pe parcurs cu piper si cimbru, iar cand a fost aproape de final am pus untul taiat bucati si am amestecat(putin pentru a nu se sfarama orezul).

Am servit cu zacusca si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu pe pat de orez si zacusca de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

lia maria 1

23.07.2012, 22:18

o bunatate

Merisor 1

24.07.2012, 06:37

Aoleu, ce s-a ales de reteta mea ........Doamne, unde am nimerit??

laura_n 1

24.07.2012, 08:41

, dar buna papica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu