Cordon Blue cu garnitura de morcovi si piure de cartofi

de marieta in Pui, 21 Sep 2011 | 4764 vizualizari

 

o mancare usoara sarat-dulce

 

INGREDIENTE

  • pentru cordon blue:
  • un piept de pui mare,
  • 6 felii de cascava,
  • 6 felii de sunca presata,
  • 2 oua,
  • 4 linguri de faina,
  • 4 linguri pesmet,
  • 3 linguri susan,
  • ulei pt prajit.
  • pentru mancarea de morcovi:
  • 1kg morcovi,
  • 1 ceapa,
  • 2 linguri margarina,
  • 200ml smantana dulce pentru gatit,
  • 1 lingura faina.
  • pentru piure:
  • 1.500g cartofi,
  • sare,
  • o lingura unt
  • o cescuta lapte.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Blue cu garnitura de morcovi si piure de cartofi:

Pieptul de pui se taie in 6 fileuri care se bat usor, se sareaza si se pipereaza. Pe fiecare se pune o felie de sunca si una de cascaval. Se pliaza si se apasa bine sa stea lipit. Se bat ouale cu un praf de sare. Se pun celelalte ingrediente pe farfurii si se fac snitelele. Se dau prin faina, ou si pesmet 3 bucati. Celelalte 3 se dau prin faina, ou, susan. Se preseaza bine sa se lipeasca pe snitele susanul si pesmetul si se prajesc in ulei incins.


Morcovii se curata, spala si se taie rondele. Se calesc in margarina. Cand s-au calit putin se pune ceapa taiata marunt, se pune apa si se lasa la fiert. Cand sunt fierti se pune un cub vegeta, putina sare, faina amestecata cu smantana dulce si se mai da in cateva clocote. Se presara patrunjel tocat.


Separat se face piureul de cartofi.


In farfurie am pus asa:piure, 2 linguri de morcovi cu sos si cordon blue. Am socotit 2 bucati de persoana, dar la o masa a fost suficienta o bucata. Am servit mancarea cu salata de rosii si castraveti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Blue cu garnitura de morcovi si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

marieta 1

22.09.2011, 15:10

multumesc alinutzika si motan la oale!!!!

LUK 1

22.09.2011, 16:49

bun bun

mamaieelena 1

23.09.2011, 16:32

bun,bun,vin si eu la masa la tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci gratinat