Dovlecei sote cu carne de pui

de noiinbucatarie in Pui, 2 Mai 2017 | 1037 vizualizari

 

O reteta de dovlecei cu legume si carne de pui foarte gustosi. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/dovlecei-sote-cu-carne-de-pui/

 

INGREDIENTE

  • carne de pui de care doriti
  • 2 dovlecei
  • 3 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei gras rosu
  • patrunjel verde si marar
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia dulce
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei sote cu carne de pui:


Mai intai, punem carnea de pui la prajit, in ulei incins.


Intr-o tigaie incapatoare, punem 50 ml ulei si adaugam ceapa si ardeiul taiate julienne, morcovul si ceapa verde, taiate rondele si 2 graunti de usturoi tocat marunt. Restul de usturoi il pasam si il lasam deoparte.


Lasam 10-15 minute legumele pe foc, dupa care adaugam dovleceii taiati rodele subtiri. Adaugam sare, piper si ardei boia dupa gust, acoperim cu un capac si lasam inca 20-25 de minute, amestecand din cand in cand.


La final, adaugam carnea prajita si restul de usturoi pasat si presaram verdeata tocata marunt.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Carnea se poate face uscata la cuptor si se adauga la sfarsit, peste legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei sote cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

miki_a 1

03.05.2017, 13:50

Un meniu bun!

noiinbucatarie 1

03.05.2017, 15:58

Multumesc, fetele!

noiinbucatarie 1

03.05.2017, 15:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor