Dovlecei sote cu carne de pui

de noiinbucatarie in Pui, 2 Mai 2017 | 1108 vizualizari

 

O reteta de dovlecei cu legume si carne de pui foarte gustosi. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/dovlecei-sote-cu-carne-de-pui/

 

INGREDIENTE

  • carne de pui de care doriti
  • 2 dovlecei
  • 3 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei gras rosu
  • patrunjel verde si marar
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia dulce
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei sote cu carne de pui:


Mai intai, punem carnea de pui la prajit, in ulei incins.


Intr-o tigaie incapatoare, punem 50 ml ulei si adaugam ceapa si ardeiul taiate julienne, morcovul si ceapa verde, taiate rondele si 2 graunti de usturoi tocat marunt. Restul de usturoi il pasam si il lasam deoparte.


Lasam 10-15 minute legumele pe foc, dupa care adaugam dovleceii taiati rodele subtiri. Adaugam sare, piper si ardei boia dupa gust, acoperim cu un capac si lasam inca 20-25 de minute, amestecand din cand in cand.


La final, adaugam carnea prajita si restul de usturoi pasat si presaram verdeata tocata marunt.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Carnea se poate face uscata la cuptor si se adauga la sfarsit, peste legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei sote cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

miki_a 1

03.05.2017, 13:50

Un meniu bun!

noiinbucatarie 1

03.05.2017, 15:58

Multumesc, fetele!

noiinbucatarie 1

03.05.2017, 15:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

de oanapl 6

ieri la 22:50

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Piept de porc la cuptor, cu varza dulce, in sos de rosii

de vasimur 2

ieri la 19:09

Suc de mere dupa reteta veche

de Ksenya 4

ieri la 17:36

RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei cu ciuperci si pui