Piept de pui cu legume en papillote

de Miha in Pui, 25 Iun 2010 | 2693 vizualizari

 

"Tehica en papillote permite gatirea inabusita alaturi de vinuri, uleiuri, ierburi aromate si alte mirodenii si care impiedica uscarea carnii si faciliteaza aromarea ei in profunzime.

Carnurile gatite en papillote se servesc in hartia in care au fost gatite, pentru a savura sucul rezultat in urma procesului de preparare."

Sursa: http://www.cevabun.ro/en-papillote/

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 catei de usturoi
  • sare si piper
  • nucsoara
  • curry
  • cimbru
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb
  • cartofi
  • morcov
  • brocolli
  • porumb
  • ardei rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume en papillote:

Pieptul de taie in 2 pe lungime. Fiecare bucata se bate usor cu ciocanul de snitele.


Din usturoiul pisat, nucsoara, curry, nucsoara, curry, sare, piper, otetul balsamic, ulei de masline si vin se face o marinata care se pune peste carne. Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la frigider pentru cel putin 1 ora.


Se pregatesc 4 bucati de hartie de copt. In mijlocul fiecarei bucati de hartie punem cate o bucata de piept de pui, apoi adaugam legumele, dupa preferinta si cate putin din marinata.


Eu am am pregatit 4 pachetele in functie de preferintele fiecaruia.


Hartia se strange ridicand marginile in sus si rasucind, formand o bocceluta. Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 40 de minute. Cu cateva minute inainte de a fi gata se desface putin hartia (atentie la aburi) sa se rumeneasca usor.


Se serveste direct din hartie.


Sursa


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume en papillote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

vero_closca 1

25.06.2010, 15:14

Ramonaky 1

25.06.2010, 17:48

ce bunatate ai facut tu aici5 furcu si de la mine

Laly 1

27.06.2010, 01:02

Nu aveam cum sa ratez si eu asa bunatate,nu?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Souvlaki de pui (sau de porc)