Cordon vert

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 2228 vizualizari

 

Este un snitel umplut cu verdeata,de unde si numele

 

INGREDIENTE

  • 4felii de carne
  • 2legaturi de patrunjel
  • 200g cascaval
  • 50g alune
  • sare
  • piper
  • 1ceasca faina
  • 1ceasca pesmet
  • 1ou
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon vert:

Intr-un bol facem un amestec dintr-o legatura de patrunjel si cascaval taiat cubulete mici sau ras pe razatoarea cu ochiuri mari;


punem acest amestec in buzunarele feliilor de carne condimentate,prindem cu scobitori,trecem carnea prin faina,ou batut apoi prin alunele maruntite amestecate cu restul de patrunjel tocat marunt;


le prajim in ulei mult si le scoatem pe hartie de bucatarie.


Le servim cu salata sau o garnitura dupa gustul fiecaruia;


eu nu am facut nici o garnitura pentru ca nu am avut dispozitia necesara.

 

TIPS-URI

1

se pot pune si in tava la cuptor

2

atentie la scobitori

3

atentie la alune pentru ca pot fi vechi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon vert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

ianculubita 1

19.08.2013, 14:15

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 18:17

ce bunatate!

Panacris 1

07.01.2017, 13:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu emmentaler de la Delaco