Cornete cu crema Raffaello

de madi_marin in Prajituri, 16 Ian 2011 | 8887 vizualizari

 

Am inaugurat formele cele noi achizitionate din camara bucatarasilor.

 

INGREDIENTE

Cornete :

  • 1 foaie aluat foietat

Crema Raffaello :

  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g ciocolata alba
  • 2 linguri nuca de cocos
  • esenta de migdale
  • 2 lingurite de gelatina

Ornat :

  • miere
  • nuca de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete cu crema Raffaello:

Se prepara intai crema : se pun la foc mic ciocolata rupta in bucatele si 100 ml frisca lichida. Se lasa pana se topeste ciocolata, apoi se da la rece.


Gelatina se hidrateaza in 80 ml apa rece. Se lasa sa se umfle, apoi se pune la foc foarte mic pana se dizolva. Cand e calduta se adauga peste frisca si ciocolata topita. Se lasa sa se inchege, apoi se adauga restul de 100 ml frisca lichida si se mixeaza la viteza mare pana se obtine o crema spumoasa. Se pun esenta de migdale si nuca de cocos.


Se fac cornetele : aluatul dezghetat complet se taie fasii lungi care se infasoara pe forme si se pun intr-o tava la cuptor la foc potrivit pana se coc. Se racesc, apoi se ung cu miere si se presara cu nuca de cocos. Se umplu cu crema.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete cu crema Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

mena29 1

17.01.2011, 21:23

elena1988 1

18.01.2011, 19:50

cismaru_nicoleta 1

18.01.2011, 20:43

Super bunaaaaaaaaa Mega inghetata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornete cu frisca