Cornete surpriza

de katty in Prajituri, 22 Oct 2014 | 715 vizualizari

 

Briose delicioase in cornete de inghetata plus un strop de inghetata .

 

INGREDIENTE

  • 12 cornete de inghetata cu fundul plat
  • 1 conserva de ananas
  • 250 gr faina
  • 50 gr fulgi de cocos
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 ou
  • 125 gr zahar
  • 80 ml ulei
  • 200 ml lapte batut
  • 1 plic zahar vanilat
  • inghetata de ananas(1 conserva ananas , 100 ml frisca )
  • frunze de menta

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete surpriza:

Intr-un vas punem faina , fulgii de cocos , praful de copt si bicarbonarul si le amestecam .

Separat batem oul cu zaharul , adaugam uleiul , laptele batut si zaharul vanilat . Punem amestecul peste faina .Scurgem 150 gr ananas din conserva si il taiem mai marunt .

Adaugam ananasul si omogenizam . Punem compozitia in cornete(3/4 din cornet)

Asezam cornetele pe o tava de briose si o dam la cuptor pentru 25-30 de minute .(pana se rumenesc usor)




Scoatem tava si lasam briosele sa se raceasca .

Pentru unghetata mixam continutul unei conserve de ananas . Batem frisca , o amestecam cu ananasul mixat si turnam amestecul in masina de inghetata (daca nu avem masina de inghetata punem la congelator pentru cateva ore , amestecand din cand in cand )




Ornam briosele racite cu cate o cupa de inghetata , o bucata de ananas si frunze de menta !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete surpriza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

reisnaor_2006 1

23.10.2014, 08:17

MotanLaOale 1

23.10.2014, 09:32

babi5 1

24.10.2014, 18:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine