Cornete umplute

de Julie in Prajituri, 31 Oct 2010 | 16175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 5 linguri zahar,
  • 100 ml lapte,
  • 1 lingurita bicarbonat de amoniu,
  • zeama de lamaie,
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete umplute:

Se bat ouale cu zaharul ,se adauga laptele, esenta , bicarbonatul de

amoniu stins in zeama de lamaie si faina cat cuprinde.

Se framanta bine un aluat potrivit de moale.

Se intinde in foaie subtire si se taie in fasii lungi cu care se imbraca apoi formele

de cornete. Se coc 15-20 minute. Se scot de pe cornete cat sunt calde.


Se lasa sa se raceasca si se umplu cu crema dorita, cu budinca sau cu frisca.

Se pot decora cu ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

vanilla 1

02.11.2010, 12:50

spune-mi de unde ai luat formele???

Julie 1

02.11.2010, 19:43

Formele de cornete le-am luat cu galbeni din camara

elena1988 1

04.11.2010, 12:26

arata extraordinar5 furcusoare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Savarine cu pesmet