Cornulete cu gem de prune si nuci si branza si stafide

de codruta_bar in Prajituri, 28 Ian 2015 | 6039 vizualizari

 

Eu fac des in casa ca sunt bune.

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina
  • 2oua
  • 50gr drojdie
  • apa
  • sare
  • zahar
  • gem prune
  • 30 gr nuca macinata
  • 150 gr branza dulce de vaci
  • cateva stafide
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu gem de prune si nuci si branza si stafide:

Se framanta faina cu un ou si cu sare, zahar, apa si drojdie.


Se face un aluat care se lasa la dospit 45 de minute


Se pune gemul intr-o farfurie, se adauga nuca macinata si se amesteca bine.


In alt bol se pune branza, se pune un galbenus de ou , stafide si zahar .


Se amesteca bine si se lasa la o parte.


Dupa ce a crescut aluatul se imparte in bucati egale si se intinde cu un facalet , se taie cu cutitul si se pune pe fiecare bucata gem si branza, se ruleaza si se dau la cuptor maxim 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu gem de prune si nuci si branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

elucubratiiculinare 1

29.01.2015, 15:25

ce frumusele sunt

Rocsi 1

29.01.2015, 20:23

Super delicioase sunt!

mirela0911 1

29.01.2015, 20:54

Ce frumoase sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cornulețe fărâmicioase cu magiun sau ”Cornuțăi cu majun” :)