Cornulete din foietaj cu rahat

de MIUTA in Dulciuri, 20 Mar 2011 | 11798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj frantuzesc
  • rahat colorat
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete din foietaj cu rahat:

-Se decongeleaza foaia de aluat frantuzesc.

-Se taie patratele.

-In fiecare patratel se pune o bucata de rahat si se ruleaza ca la cornulete.

Se pun cornuletele intr-o tava in care am pus hartie de copt si se dau la cuptor pentru 30 minute.

Se scot si se lasa la racit.Cand sunt reci se dau cornuletele prin zahar pudra cu aroma de vanilie.Este un desert rapid si foarte bun.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete din foietaj cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Cris2711 1

23.03.2011, 12:19

bune tareeee

adry88 1

02.06.2011, 20:20

jolygina 1

25.08.2013, 23:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L