Cornulete fragede cu bors - de post

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 1 Dec 2012 | 20419 vizualizari

 

By Gaby_d....ce sa spun, minunate...se topesc in gura! Multumesc pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 2 linguri zahar
  • 150 ml ulei
  • 100 ml bors
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 plic drojdie uscata
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie si portocala - am mai adaugat eu
  • gem prune, rahat, ciocolata - pentru umplut
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu bors - de post:

- se amesteca intr-un vas uleiul, borsul si drojdia

- intr-un castron se amesteca faina cu sare , zahar, esentele si se adauga amestecul lichid cate putin framantand un aluat maleabil, nelipicios

- se intinde aluatul intr-o foaie rotunda graosa de 1 cm si se taie foaia in 2 buc, apoi in 4, 8 si tot asa pana obtinem multe triunghiuri

- la baza fiecarui triunghi se pune o lingurita de gem sau ce umplutura folositi si se ruleaza spre varf

- in tava cu hartie de copt se aseaza cornuletele cu distanta intre ele

- se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade aproximativ 25 minute, pana prind culoare apoi le pudram sau le trecem la un capat prin glazura

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu bors - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Placintele cu varza (de post)