Orez chinezesc

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 5 Dec 2011 | 3736 vizualizari

 

Un delicios orez cu legume , putin mai deosebit .
Merge perfect in zilele de post , ori cu adaugare de fasiute de carne in alte zile .
L-am preparat cand am fost in vizita la dragii mei frati .
Bineinteles ca corespunde princiipiilor mele de gatit -,, rapid si gustos ''

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 1 dovlecel mic
  • 1 praz mic
  •  2 ardei kapia
  •  1 ardei iute
  • 1 borcan germeni de soia
  • 1 borcan ciuperci
  •  500 gr legume congelate [ fasole verde , morcov , mazare , boabe porumb]
  • 100 ml ulei de orez
  •   2 linguri sos soia
  • 2 linguri seminte floarea soarelui
  • patrunjel verde
  • sare
  •  piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez chinezesc:

Curatati si spalati legumele crude .


Feliati prazul, dovlecelul , areii si le prajiti usor 1-2 min in ulei .


Adaugati ciupercile si legumele + orezul si apa cantitate dubla . Sarati


Adugati apa daca mai este necesar .In 15 min orezul ar trebui sa fie gata fiert .


Adaugati germenii de soia , sosul de soia si serviti asezonat cu seminte de floarea soarelui, patrunjel verde si piper .

 

TIPS-URI

1

atentie la adaugarea sosului de soia si acesta contine sare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez chinezesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

DIANA B 1

08.12.2011, 10:14

La multi ani , Mihaela ! Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti !

mihaelar63 1

08.12.2011, 12:29

Multumesc diana , draga , !!!!
Si tie doar bine si sanatate

nadina73 1

08.12.2011, 23:19

La multi ani! frumoasa doamna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Orez Cantonez- Chinezesc