Cornulete fragede cu rahat

de Valyvalentyna in Dulciuri, 29 Mar 2014 | 4527 vizualizari

 

Va recomand aceasta reteta sunt f f fragede....am facut pt. prima oara si au iesit super bune..!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina,
  • 220 g untura de calitate pt. prajituri sau un unt de minim 70% grasime,
  • 1 praf de copt,
  • 12 linguri de apa,
  • 2 linguri de otet,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • un praf de sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu rahat:

Amestecam toate ingredientele solide intr un vas {faina, praful de copt, praful de sare si zaharul vanilat}. Adaugam untura, apa si otetul si framantam aprox. 5-10 minute, pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini {nu dam la rece}.


Apoi rupem un sfert din coca si facem o bila pe care o intindem pe blatul de lucru pudrat cu faina, taiem cercul in doua apoi in patru in functie cit de mici sau mare vrem cornuletele. Taiem rahatul in cubulete si il punem in marginea exterioara a razelor si apoi rulam. Setam cuptorul la 375 grade F {180 grade C}. Plasam cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt si le bagam la cuptor pt. 30 minute pana se rumenesc usor {depinde de cuptorul fiecaruia poate dura mai putin}.


Cand sunt gata le dam prin zahar pudra si le lasam sa se raceasca.

 

TIPS-URI

1

Le puteti umple si cu nuca ..!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

29.03.2014, 20:17

Bine ai venit

Valyvalentyna 1

30.03.2014, 15:23

Multumesc ...Rocsi

Lina24 1

25.12.2015, 09:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

Desert clatite pufoase cu ciocolata

de Oana 8

ieri la 13:52

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat