Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Incalzim laptele si dizolvam drojdia impreuna cu 1 lingura de zahar. Cernem faina intr-un bol,in mijloc adaugam maiaua,pe margini punem sarea,untura,oul,coaja rasa de portocale,framantam bine aluatul si il lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Pe masa infainata,intindem o foaie de cca 1 cm grosime si decupam cerculete. Intindem fiecare cerculet,iar intr-un capat punem 1/2 lingurita gem dupa care il rulam si ii dam forma cornuletului. Punem cornurile intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 35 minute. Le scoatem si le tavalim prin zahar pudra.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult