Cornulete pufoase

de mimmi in Dulciuri, 10 Feb 2012 | 6366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina,
  • 125  g untura,
  • 10 g drojdie ,
  • 125 ml lapte,
  • 3 linguri zahar,
  • coaja rasa de portocala,
  • 1ou,
  • 1/2 lingurita sare,
  • gem,
  • zahar pudra.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete pufoase:

Incalzim laptele si dizolvam drojdia impreuna cu  1 lingura de zahar. Cernem faina intr-un bol,in mijloc adaugam maiaua,pe margini punem sarea,untura,oul,coaja rasa de portocale,framantam bine aluatul si il lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Pe masa infainata,intindem o foaie de cca 1 cm grosime si decupam cerculete. Intindem fiecare cerculet,iar intr-un capat punem 1/2 lingurita gem dupa care il rulam si ii dam forma cornuletului. Punem cornurile intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 35 minute. Le scoatem si le tavalim prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

DIANA B 1

10.02.2012, 17:08

Ti le-am vz de dimi pe mail ...

mena29 1

10.02.2012, 17:59

Ce bune sunt!

Msclaudish 1

24.02.2012, 14:26

Vreau sa va spun ca am facut reteta si este intradevar fff buna, recomand tuturor,mai ales pt. copii sunt exceptionale. Complimente!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu nuci si ciocolata