Cornuri cu dulceata de capsuni si nuca de cocos-by Miuta

de Bucataras Medi in Dulciuri, 7 Mar 2012 | 1997 vizualizari

 

Trebuie sa mentionez ca sursa de inspiratie pentru aceasta reteta a fost Miuta http://langmina.blogspot.com/ careia ii multumesc tare mult!

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 260 ml lapte
  • 70 g zahar
  • 50 g unt
  • 25  g drojdie(un cub)
  • 1 ou
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • Pentru uns
  • 1 ou
  • Pentru decor 
  • zahar pudra
  • nuca de cocos 
  • Pentru umplutura
  • 1 borcan dulceata de capsuni
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu dulceata de capsuni si nuca de cocos-by Miuta:

Aluatul l-am facut la masina de paine. Am pus in masina de paine laptele, esenta de vanilie, oul, zaharul, zaharul vanilat, sarea, untul moale, faina si la final drojdia. Cand aluatul este gata il scoatem din masina si il asezam intr-un vas lasandu-l circa 40 minute la dospit, dupa care impartim aluatul in 12 bucati (atatea mi-au iesit mie) Fiecare bucata se intinde cu sucitorul pe o suprafata presarata cu faina. Se intinde oval si jumatate trebuie crestata longitudinal. Se umple cu dulceata, se presara nuca de cocos si apoi se ruleaza usor avand grija ca umplutura sa nu curga. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se lasa inca 30 minute la crescut. Se ung cu ou, se pudreaza cu nuca de cocos si se dau la cuptor la foc mic circa 20-25 minute. Se lasa sa se raceasca si apoi se pudreaza cu zahar pudra. Sunt delicioase si pot fi servite la micul dejun alaturi de o cana cu lapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu dulceata de capsuni si nuca de cocos-by Miuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

MIUTA 1

09.03.2012, 17:36

Ma bucur tare mult Medi ca ti-au placut.Trebuie neaparat sa fac si eu cu dulceata de capsuni si nuca de cocos.
Cornurile tale arata grozav de bine si cred ca sunt foarte bune

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:03

Mmmmmmm cum arata!!! MInunate Medi!!!!

Aurelia 07_07 1

13.03.2012, 07:26

Sunt foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vanillekipferl – fursecuri cu vanilie